fbpx

Hur många gånger bör du göra Dermapen för att uppnå bästa resultat?

En av våra populära behandlingar är Microneedling med Dermapen, en effektiv ansiktsbehandling som kan förbättra hudens struktur och utseende. En vanlig fråga vi får i samband med behandlingen är: ”Hur många gånger ska man göra Dermapen för att uppnå bästa resultat?”. Detta tänkte vi tydliggöra i detta inlägg.

Rekommenderad behandlingsplan med Dermapen

Dermapen är en form av microneedling där små nålar penetrerar hudens yta för att stimulera kollagenproduktionen och öka hudens elasticitet. För att maximera fördelarna och uppnå långsiktiga resultat är det viktigt att ha en genomtänkt behandlingsplan.

För de flesta kunder rekommenderar vi att man gör en serie av 3-6 Dermapen behandlingar, med 4-6 veckors mellanrum. Detta intervall ger huden tillräcklig tid att återhämta sig och stimulera kollagenproduktionen mellan varje session. Det är dock viktigt att notera att resultat kan variera beroende på individuella behov och hudtillstånd.

Individuell anpassning av Dermapen behandlingar

Under de första behandlingarna kommer du förmodligen att märka en förbättring i hudens textur och lyster. Kollagenproduktionen ökar gradvis, vilket leder till en fastare och ungdomligare hud. Efter avslutad behandlingsserie kan underhållsbehandlingar rekommenderas för att bevara resultaten över tiden.

För personer med specifika hudproblem, som ärr, fina linjer eller solskador, kan fler Dermapen behandlingar vara nödvändiga. Våra erfarna hudvårdsspecialister på Askungenkliniken skräddarsyr behandlingsplaner för varje individ baserat på deras specifika behov och önskemål.

Microneedling Dermapen – En investering för dig & din hud 

Att göra en Microneedling Dermapen behandling är inte bara en investering i din hud, utan också en möjlighet att skämma bort dig själv och uppleva en avkopplande stund på vår klinik. Vår expertis och personliga service garanterar att du känner dig trygg och nöjd genom hela behandlingsprocessen.

Välkommen till oss!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar.

20%

På tredje behandlingen

Just nu har vi kampanj på IPL-hårborttagning och Microneedling med Dermapen.

Ps. Nu under hösten erbjuder vi även kvällstider.