fbpx

3D ögonbryn i Enköping

Drömmer du om fylliga och perfekt formade ögonbryn? Då är 3D ögonbryn den perfekta behandlingen för dig.

3D ögonbryn i Enköping

Drömmer du om fylliga och perfekt formade ögonbryn? Då är 3D ögonbryn den perfekta behandlingen för dig.

Upplev förvandlingen med vår professionella 3D-ögonbrynsbehandling! Med hjälp av maskin eller för hand tatuerar vi varje strå för sig, ett i taget, vilket genererar ett mycket naturtroget resultat.

Vad är 3D ögonbryn?

3D ögonbryn är tatueringar som skapas genom microblading för hand eller med maskinteknik där små snitt i huden fylls med färg för att åstadkomma naturtrogna strån.

Vad kan man förvänta sig för resultat med 3D ögonbryn?

Med 3D-ögonbryn kan du förvänta dig naturligt fylliga ögonbryn med realistiska hårstrån, vilket ger en förbättrad och symmetrisk ögonbrynsform.

Hur länge håller 3D ögonbryn?

3D-ögonbryn håller vanligtvis mellan ca 1-3 år beroende på teknik, hudtyp och skötsel.

Gör behandlingen ont?

För de allra flesta är behandlingen helt överkommlig, men det kan kännas en del för vissa efter att bedövningen släppt.

Våra behandlingar

Kontakta oss

Nyttigt att veta inför din 3D ögonbryn behandling

Inför en 3D-ögonbrynbehandling finns det några viktiga saker att tänka för att säkerställa bästa möjliga resultat:

 • Solkontakt: Undvik att utsätta ögonbrynsområdet för överdriven sol eller solarium några dagar före behandlingen. Solbränna kan påverka färgresultatet och hudens reaktion på behandlingen.

 

 • Blodförtunnande medel: Avstå från att konsumera blodförtunnande ämnen som alkohol och vissa mediciner några dagar före behandlingen för att minska risken för blödning och svullnad.

 • Vaxning och plockning: Undvik att vaxa eller plocka ögonbrynen nära behandlingsdagen. Vi formar ögonbrynen baserat på din naturliga hårväxt, så det är viktigt att ha några hårstrån att arbeta med.

 

 • Användning av hudvårdsprodukter: Undvik att använda krämer, serum eller andra hudvårdsprodukter på ögonbrynen nära behandlingsdagen. Det kan påverka hur pigmenten absorberas.

 • Botox, Restylane, laser, kemisk peeling eller exfoliering: Undvik dessa behandlingar i området kring ögonbrynen 2 veckor innan behandlingsdagen. Dessa kan ge ett konstigt resultat och kan göra huden känsligare.

 • Allergier: Om du har kända allergier mot några av de använda produkterna eller pigmenten, bör du informera oss och eventuellt genomföra ett allergitest innan behandlingen.

 • Hudsjukdomar: Personer med allvarliga hudsjukdomar i ögonbrynsområdet bör rådfråga en hudläkare innan de genomgår behandlingen.

Du bör undvika att genomgå behandlingen helt om du:

– Är gravid eller ammar.
– Har diabetes. (Kan behandlas efter diskussion med läkare).
– Äter blodförtunnande mediciner
– Har psoriasis och eksem på det område som ska behandlas.
– Är påverkad av alkohol eller droger.
– Har någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidbildning.
– Om du är under 18 år

Efter en genomförd 3D ögonbrynsbehandling är det viktigt att noggrant följa eftervårdsråden för att främja en snabb läkningsprocess och för att upprätthålla de bästa resultaten.

 • Endast vaselin: Följ de steg du för med i den eftervårdande planen för dina bryn.

 • Undvik att röra vid ögonbrynen: Undvik att röra vid eller klia på behandlade områden för att förhindra överföring av bakterier och förlänga pigmentens hållbarhet.

 • Undvik solljus och solarium: Skydda behandlade områden från direkt solljus och undvik solarium för att förhindra blekning och färgförändringar.

 • Undvik krämer och makeup : Undvik att applicera makeup på behandlade områden tills de är fullständigt läkta.

 • Undvik stark träning: Undvik intensiv träning och svettning 7-10 dagar efter behandlingen för att undvika överdriven irritation och förlust av pigment vid svettning.

 • Förvänta dig initial färgmättnad: Många personer upplever att färgen är mörkare än förväntat direkt efter behandlingen. Färgen kommer att blekna under de kommande veckorna till en mer naturlig nyans.

 • Undvik alkohol och blodförtunnande medel: Avstå från alkohol och blodförtunnande medel några dagar efter behandlingen för att minska risken för svullnad.

Välkommen till oss!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har övriga funderingar. Inga frågor är dumma.

20%

På tredje behandlingen

Just nu har vi kampanj på IPL-hårborttagning och Microneedling med Dermapen.

Ps. Nu under hösten erbjuder vi även kvällstider.